Gisteren kon je al over de demo van RIDE lezen. Vandaag is de officiële releasedatum aangekondigd voor de racegame.

Xbox One en Xbox 360 versies van RIDE zijn vanaf midden april verkrijgbaar. PlayStation 4, PlayStation 3 en Windows PC zullen op 27 maart beschikbaar zijn.

RIDE biedt spelers de mogelijkheid om meer dan 100 motoren te ervaren binnen 4 verschillende categorieën – Superbikes, Supersports, Naked, en Historical Bikes – en neemt hen op volle toeren mee naar een grote verscheidenheid aan stads-, land-, en historische circuits van over de hele wereld van het motorracen. RIDE bevat ongekende mogelijkheden voor het personaliseren van voertuigen en rijders, waarmee spelers een groot scala aan opties hebben waarmee de gameplay lang fris en spannend blijft. RIDE is een ervaring die zowel spelers als rijders meeneemt op de lange weg van de ware motorrijder.

Ben jij van plan RIDE te gaan spelen?

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.