Wellicht heb je wel eens van Etsy gehoord. Etsy is een website waar mensen zoals jij en ik zelfgemaakte producten te koop zetten. Iedere week licht ik een shop uit en deze week is het de shop van Kate uit het Verenigd Koninkrijk.

NerdySoap geeft mij 103 redenen om mijzelf te wassen. NerdySoap verkoopt namelijk nerdy en geeky zeepjes. Deze zeepjes verschillen van superhelden tot LEGO en van emoticons tot controllers. Voor het maken gebruikt Kate zeep die ze vervolgens omsmelt en in mallen giet. Bij de zeep voegt ze organische kleuren toe om de zeep een kleurtje te geven. Ik vind de zeepjes er echt supergaaf uit zien. De vormen, kleuren en geuren kloppen helemaal.

img_geekysoap1

img_geekysoap4

img_geekysoap3

img_geekysoap2

img_geekysoap5

img_geekysoap6

img_geekysoap7

img_geekysoap8

img_geekysoap9

Zelf een zeepje kopen? Bekijk de shop hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.