Velocity 2X wordt omschreven als een “all-in-one speed running, shoot ’em up, platformer”. Als je hier geen goed beeld van kunt krijgen, kun je hieronder de trailer van de game bekijken.

Velocity 2X combineert een top-down vertical shooter met een side-scrolling platformer en bevat meer dan 50 levels. In de game volgen we piloot Lt. Kai Tana in haar strijd tegen de aliens en het redden van onschuldige mensen. Dit doet ze zowel vliegend in haar Quarp Jet, maar ook te voet.

De game komt exclusief naar de Xbox One en PC, maar kwam eerder al uit op de PlayStation. Elke dag zullen er speciale challenge stages te doen zijn en wordt er een leaderboard bijgehouden voor de snelste sprinters. De Xbox One en PC versie zullen alle bonus stages krijgen van de Critical Urgency en Dual Core DLC packs uit de PlayStation-versie.

Meer over de game weten? Kijk dan hier.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.