Iedereen, okay bijna iedereen of in elk geval heel veel mensen onder ons volgen de The Walking Dead serie. In deze serie speelt ook acteur Michael Cudlitz en hij zal ook tijdens de Dutch Comic Con aanwezig zijn.

Michael speelt sinds het vierde seizoen pas mee in de serie als Sgt. Abraham Ford. Begin februari is het vijfde seizoen gestart en op de zondag van de Dutch Comic Con zal in Amerika de laatste aflevering van dit seizoen worden uitgezonden. Hopelijk ben je dan op tijd weer thuis, hoewel het veel gaver is om Michael Cudlitz in het echt te ontmoeten.

10007473_421982387964579_4985481005331091290_n

Waar kennen we Michael nog meer van? Series als Band of Brothers, 24, Prison Break en Lost komen onder andere op zijn CV voor. Ik zeg deze gast moet je mee op de foto en zijn handtekening scoren!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.