Het is weer vrijdag, de week is voorbij! Het is weekend, tijd om te gamen! Welkom op de Casual Friday! Voor deze Casual Friday bespreek ik het zoek en vind spel Strangestone.

Wanneer je broer door de familiearchieven zoekt komt hij erachter dat jij en je broer een grote villa hebben geërfd via jullie grootmoeder. Jullie hebben met de makelaar afgesproken bij de villa, maar door slecht weer komen jullie wat later. Wanneer je broer probeert aan te bellen krijgt hij een zware stroomstoot en valt bewusteloos neer. Het is aan jou als zijn zus om hulp te halen! Er is iets raars aan deze situatie, waar is de makelaar en waarom staat er stroom op de deur? Spannender dan dit zoek en vind spel vind je ze niet snel!

img_strangestone_1

Je zult de nacht door moeten brengen bij de villa, terwijl je op zoek gaat naar een manier om je broer te helpen en de makelaar te zoeken. Maar de nacht doorkomen gaat niet zo gemakkelijk als je denkt. De villa heeft met zijn duistere kamers en rotte vloeren een spannende nacht voor je in petto. Het zoeken naar handige voorwerpen om te gebruiken in dit spannende avontuur is lastiger dan gedacht. De voorwerpen zijn goed verborgen en gaan geheel op in de omgeving. Je zult de hints hard nodig zijn. De muis veranderd soms in een ander tekentje wat ook een hint kan zijn naar een actie of voorwerp. Deze casual game is dus niet alleen heel mooi om te zien maar ook een uitdaging om te spelen!

img_strangestone_2

Het zoeken naar voorwerpen en de villa ontdekken wordt prettig afgewisseld met puzzels en minigames. De puzzels en minigames moeten vrijwel altijd voltooid worden door bepaalde voorwerpen te vinden. Daarna zijn de puzzels compleet en kan je ze pas oplossen. Met behulp van goed puzzelwerk, speuren in de villa en als een detective op zoek te gaan naar verklaringen zal jij het mysterie moeten oplossen. Kan jij je broer redden, de makelaar vinden en de nacht in de villa veilig doorkomen? Durf jij jezelf onder te dompelen in dit spannende verhaal?

img_strangestone_3

[b]Conclusie:[/b]
Strangestone is een zoek en vind spel waarbij je een nacht in een geheimzinnige villa veilig moet doorkomen. Je broer is bewusteloos en de makelaar is spoorloos. De villa lijkt wel kwaadaardig maar wat er echt aan de hand is met deze villa moet jij uitzoeken. Het spel zit grafisch prachtig in elkaar, voorwerpen zijn goed verborgen en daarom gaat het moeilijkheidsniveau omhoog. De puzzels en minigames lijken steeds meer inzicht te vergen en het compleet maken van de puzzels en minigames is een hele opgave. Hou je van spanning, mooie graphics en een goede verhaallijn? Dan is Strangestone iets voor jou!

Strangestone is op [url=http://www.denda.com/store/product/10470201-strangestone] Denda Games [/url] een uur gratis te spelen, heb je er dan nog geen genoeg van? Dan kan je het tijdelijk voor €5,99 zelf kopen. Ook [url=http://www.denda.com/store/zoek-en-vind-spelletjes] voor meer zoek en vind spelletjes [/url] kan je op de website van Denda Games terecht.

DarkPendula

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.