Vandaag is het Valentijnsdag dus tijd om je (geheime) liefde te verrassen! Maar wacht even, voordat je naar de lokale Jamin en Bloemist rent, lees even mijn artikel.

Uiteraard kan je een mooi doosje chocolade met daarop I Love You halen bij de Jamin of een kant en klaar Valentijnsboeketje vol met Gerbera’s en Rozen. Maar kom op jij kan toch wel iets leukers verzinnen dan zo iets standaards?! Om je een beetje op weg te helpen hier wat leukere originele cadeautjes om aan je Valentijn te geven.

img_valentijnsdag_05

Suprise!
Zit je vriend of vriendin ook al zo uit te kijken naar bijvoorbeeld Fable: Legends? Wellicht een andere game die je samen kunt spelen die hij of zij graag wilt hebben. Zorg er dan voor dat je deze alvast pre-ordered voor hem of haar en volledig betaald is. Dan is het enkel nog even knutselen met plaatjes van de game op karton en het bonnetje in een envelopje op de achterkant. Ben je niet zo handig koop dan een poster van de game en rol het bonnetje in een koker. Dit verwacht je Valentijn nooit!

img_valentijnsdag_04

Denk aan mij…
Is je Valentijn ook een PC gamer en wil je er zeker van zijn dat hij of zij geregeld aan je denkt tijdens het gamen? Dan kan je heel schattig een mooie foto van jullie samen in een opgeleukt game-thema lijstje doen maar… Je kan ook een te gekke muismat kopen. Nee nu heb ik het niet over die leuke van de Hema maar een echte gaming muismat. Persoonlijk heb ik er een van Razer, de Goliath met het Street Fighter thema die ik ontzettend fijn vind. Maar zo zijn er ook speciale Sims 4 muismatten van Steelseries en nog veel meer te vinden bijvoorbeeld bij Game Mania of Media Markt. Zo denkt je Valentijn wanneer hij of zij met de muis over de muismat vliegt aan jou en jouw originele Valentijnscadeau.

img_valentijnsdag_06

Zeg het met muziek!
Koop een Spotify Premium kaart en maak een account aan voor jouw Valentijn. Zorg ervoor dat je een lijst maakt, de titel uiteraard Valentijn, met de liedjes die voor jullie een speciale betekenis hebben. Heb je samen nog geen liedjes, maak dan een lijstje met nummers die zeggen wat je voor je Valentijn voelt en waarvan je denkt dat hij/zij ze kan waarderen. Heeft je Valentijn al een account? Breek dan even in om een lijstje te maken zodat wanneer je Valentijn muziek gaat luisteren verrast wordt met een muzieklijstje genaamd Valentijn!

img_valentijnsdag_01

Dagje weg!
Heb je al een tijdje een relatie en doen jullie eigenlijk niets aan Valentijnsdag dan is dit wellicht de leukste tip voor jullie beide! Heel eerlijk gezegd heb ik een grafhekel aan Valentijnsdag ondanks dat ik best romantisch kan zijn. Maar het hele commerciële uitgebuite Valentijnsdag vind ik niet meer romantisch. Waar ik wel van hou is een fijne dag met mijn Valentijn doorbrengen. Nu kan je dit op twee manieren doen en beide zijn erg leuk, weet ik uit eigen ervaring.

Manier 1: Koop e-tickets van je Valentijn’s favoriete band. Zit je lief op het werk vraag dan op een nonchalante manier of hij/zij even wat voor je wilt uitprinten. In eerste instantie zal je Valentijn niets in de gaten hebben tot hij/zij toch gaat lezen, geloof me dat doet iedereen! Dan is het voor je Valentijn 1 + 1 optellen en zal het een echte verrassing zijn. Ben je beide thuis vraag dan of je Valentijn even wat van de printer wilt pakken.

img_valentijnsdag_03

Manier 2: Zeg je Valentijn dat hij een bepaalde dag vrij moet houden. Stippel een leuk dagje uit, zoek uit wat hij of zij erg leuk vind om te doen. Is je Valentijn gek van fotografie regel dan dat je naar bijvoorbeeld Nederlands fotomuseum gaat. Zoek alvast uit waar je gezellig samen kan gaan lunchen en zit het in je budget ook waar je s’ avonds kan eten. Om het verrassend te houden zeg niet waar je heen gaat, evt. hints droppen mag. Wil je het een nog grotere verrassing laten zijn doe het op een onverwachtse dag en regel dat je liefde die dag geen verplichtingen heeft.

Zo dat waren mijn tips en nu mag je als je wilt alsnog naar de Jamin rennen voor die chocolade controller en bloemist voor dat Valentijnsboeketje. Fijne Valentijn!

img_valentijnsdag_02

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.