Het is weer vrijdag, de week is voorbij! Het is weekend, tijd om te gamen! Welkom op de Casual Friday! Voor deze Casual Friday bespreek ik het time-management spel Farm to Fork.

Tegenwoordig is het ‘in’ om gezonder te eten en zelfs biologische producten worden steeds vaker gekocht. Steeds meer mensen kopen hun producten direct bij de boer in plaats van bij de supermarkt. Helaas hebben deze boeren minder geluk. De grote supermarkt die tussen hun boerderijen is gebouwd bied alles veel goedkoper aan en de boeren verdienen geen geld meer. Tijd om die arme boeren te helpen met hun gewassen en van die basis ingrediënten heerlijke gerechten te maken!

img_farm_to_fork_2

Het spel begint simpel met graan. Het graan kan je oogsten en wordt bloem. De bloem geef je vervolgens aan de boer bij de kneedmachine die er een bol deeg van maakt. Uiteindelijk kan je van deeg broden maken en die verkopen voor een hogere prijs dan bloem of deeg. In ieder level krijg je een doel om te bereiken zoals het maken van tien broden of het verdienen van 300 euro. Als je deze doelen haalt verdien je geld die je kan investeren in de machines en recepten die de boeren nodig zijn. In de grote winkelketen kan je nieuwe apparatuur kopen die je nodig zal zijn voor diverse ingrediënten. In deze winkel zijn ook recepten te koop, kan je de soorten gewassen uitbreiden of de truck groter maken die de producten naar de winkel brengt.

img_farm_to_fork_3

Hoewel het spel simpel begint, wordt de moeilijkheidsgraad snel opgevoerd. Ieder level kan uitgespeeld worden met een gouden, zilveren of bronzen medaille. Goud is het beste en krijg je als je binnen de gestelde tijd het level voltooid. In de eerste levels is goud nog niet zo moeilijk te behalen, maar een paar levels later sta je te zwoegen om zo snel mogelijk die boeren aan het werk te zetten bij hun machines. De machines nemen de tijd en je zult daarom strategisch te werk moeten gaan om alle doelen binnen de tijd te halen. Voor de echte perfectionisten onder ons kan je diverse trofeeën behalen door diverse acties uit te voeren. Alle trofeeën hebben ook een bronzen, zilveren en gouden status. Farm to Fork heeft een vlotte gameplay waar je al je strategische vaardigheden bij nodig zult hebben. Met de mooie graphics, schattige muziekjes en de heerlijk ogende recepten is het een vrolijk spel die het spelen waard is. Haal jij alle levels met gouden medailles of laat je de boeren zwoegen om de laatste centen bij elkaar te krijgen?

img_farm_to_fork_1

[b]Conclusie:[/b]
Farm to Fork is een snel time-management spel waar je boeren moet helpen om geld te verdienen door gewassen te verbouwen en te verwerken tot heerlijke recepten. Begin bij de basis, werk je naar de top en investeer in machines, recepten en nog meer gewassen. Perfectioneer de resultaten van ieder level en waag een poging om de trofeeën te behalen. Ben jij snel en slim genoeg om deze boeren te helpen met hun boerderijtjes?

Farm to Fork is op [url=http://www.denda.com/store/product/10090044-farm-to-fork] Denda Games [/url] een uur gratis te spelen, heb je er dan nog geen genoeg van? Dan kan je het voor €9,99 zelf kopen. Ook [url= http://www.denda.com/store/time-management-spelletjes] voor meer time-management spelletjes [/url] kan je op de website van Denda Games terecht.

DarkPendula

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.