Developer 343 Industries zal de Halo 5: Guardians multiplayer beta een update geven. Er zullen onder andere nieuwe mappen en een nieuw speltype bij komen.

Het nieuwe speltype heet Breakout. Breakout word gespeeld in rondes, waarbij de speler maar een leven per ronde heeft. Het team dat als eerst vijf rondes wint, heeft gewonnen. Breakout is speelbaar in de mappen Crossfire en Trench.

De twee nieuwe mappen zullen in de Slayer playlist zitten en heten Regret en Eden. 343 Industries heeft gezegd dat Regret een remix van Truth is en Eden een remix van Empire, deze beide mappen kwamen uit de eerste week van de beta.

De spelers hebben gekozen via stemmen en het nieuwe wapen is de Hydra MLRS welke in de Regret map te vinden is.

Halo 5: Guardians komt naar de Xbox One. Wanneer weten we nog niet. De beta loopt in elk geval nog tot 18 januari.

img_halo_5_beta_update1 img_halo_5_beta_update-2 img_halo_5_beta_update-4 img_halo_5_beta_update-5

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.