Ontwikkelaar Scott Cawthon heeft afgelopen weekend een afbeelding geplaatst met een opvallende tekst. Op de afbeelding is een teddybeer van Five Nights At Freddy’s deel 2 te zien, met de tekst I am still here. De afbeelding heet ‘fnaf3.jpg’ wat ook een aanwijzing is voor het derde deel. Betekend dit dat er een derde Five Nights At Freddy’s aan zit te komen? Ik hoop het wel.

Over de release is nog niets vrij gegeven.

img_fnaf3

In Five Nights At Freddy’s ben je een beveiliger die ‘s nachts op de poppen moet letten. Je hebt allemaal monitoren voor je om alle kamers in de gaten te houden. De deuren van je controle kamer kunnen dicht maar dit vreet onwijs veel energie. Het is jou taak om vijf nachten te overleven in de controle kamer en de poppen bij jou vandaan te houden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.