Bewonder nu de eerste beelden van de rally game gewijd aan negenvoudig wereldkampioen Sébastien Loeb: Sébastien Loeb Rally Evo.

Het bekende Italiaanse ontwikkelingsteam Milestone, heeft zich ingezet voor een reeks technische verbeteringen. In SLRE komt alle kennis die Milestone door de jaren heen heeft opgedaan op het gebied van race simulaties samen. De eigen engine is verbeterd om volledig gebruik te kunnen maken van de nieuwe generatie consoles, met geavanceerde licht- en vegetatiesystemen.

img_LoebEvo1 img_LoebEvo2 img_LoebEvo3img_LoebEvo4img_LoebEvo5img_LoebEvo6

Deze eerste screenshots bevatten nog geen auto’s maar, tonen de zorgvuldige aandacht voor het nabootsen van echte omgevingen, die er nu nog meeslepender en aantrekkelijker uitzien en trouw zijn aan wat spelers zouden zien als zij zouden deelnemen in de Rally van Zweden.

Features:

Career modus: kruip in de huid van een rally coureur en strijd voor een plekje in het team van Sébastien Loeb, waar hij je als mentor door alle ins en outs van de sport zal gidsen.
Offline modus: verbeter je vaardigheden en perfectioneer je rijstijl voor een echt verrijkende ervaring.
Online modus: daag vriend en vijand van over de hele wereld uit voor eindeloos vermaak.

img_LoebEvo7 img_LoebEvo8 img_LoebEvo9 img_LoebEvo10 img_LoebEvo11 img_LoebEvo12 img_LoebEvo13 img_LoebEvo14 img_LoebEvo15 img_LoebEvo16 img_LoebEvo17

Sébastien Loeb Rally Evo is momenteel in ontwikkeling bij Milestone in Italië, en wordt in de herfst van 2015 verwacht voor Xbox One en PlayStation 4.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.