Mensen die de pre-order van Alone in the Dark: Illumination via Steam gekocht hebben kunnen vanaf vandaag genieten van hun eigen prive beta.

Alone in the Dark: Illumination heeft verschillende campaigns met meerdere levels waarin spelers door Lorwich, Virginia worden geleid. Diep onder de grond zal je op zoek moeten gaan naar de mysteries die het stadje in zijn greep houden. Je zal hordes Eldritch Nightmares moeten tegenhouden met de kracht van licht, in het licht zal je namelijk veilig zijn.

Alone in the Dark: Illumination heeft ook een co-op multiplayer functie waarmee spelers samen kunnen gaan strijden tegen The Darkness. Dit kan met vier helden, de Hunter, de Witch, de Priest en de Engineer, elk met hun eigen skills.

Met de pre-order van de game, die je hier kunt halen, krijg je vanaf 29 januari, vandaag dus, toegang tot de private beta van Alone in the Dark: Illumination. Je kunt hierin de eerste campaign spelen in single-player modus en feedback geven. Er zal ook nog een extra beta periode volgen, in de weken voor release.

Fred Chesnais, Chief Executive Officer, Atari:

“Alone in the Dark has a passionate following of players who have kept up with the series since the original 1992 release. By introducing cooperative multiplayer, this new game engages the nostalgic fan-base and introduces a new generation of PC gamers to the franchise. We have a long-term plan for Alone in the Dark and there will be much more to come.”

Peter Banks, Senior Product Lead, Atari:

“With the introduction of a single-player mode with the merciless Hunter, within the first environment, the menacing Coal Mine, we are laying the foundation of Alone in the Dark: Illumination. Subsequent updates will introduce new, compelling elements building on this first beta period. The multiplayer mode will also enhance the strategic light-based gameplay, complement the diverse character capabilities, and ensure ongoing fun.”

De volledige game van Alone in the Dark: Illumination zal deze lente verschijnen. De game kost €27,99.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.