De zoektocht van de jager en de opgejaagde is begonnen:  de Halo 5: Guardians Multiplayer Beta is van start gegaan. Dit geeft fans wereldwijd een eerste voorproefje van de volgende evolutie in de Halo strijd.

Halo 5: Guardians komt exclusief uit op Xbox One in het najaar van 2015. Het verhaal van de Master Chief gaat verder en introduceert een nieuw centraal karakter in het Halo universum Spartan Locke. De vrede is verbroken als de koloniën onverwacht worden aangevallen. En als de grootste held van de mensheid verdwenen is, krijgt Spartan Locke de taak om de Master Chief op te sporen en een mysterie op te lossen dat de hele Melkweg bedreigt.
De pre-order van de verschillende edities van Halo 5: Guardians zijn ook bekend gemaakt.

img_Halo5_boxversies

Drie edities van Halo 5: Guardians zullen in het najaar van 2015 uitkomen:
– Standaard Editie: De Standaard Editie bevat Halo 5: Guardians.

– Limited EditieDe Limited Editie bevat alles wat in de Standaard Editie zit, plus nieuwe digitale content om de Spartan gevechten te verbeteren en exclusieve items in een uniek ontworpen steelbook.

– Limited Collector’s Editie: De Limited Collector’s Editie bevat alles wat in de Limited Editie zit, plus additionele content zoals een beeld ontwikkeld door 343 Industries. Meer details over het design worden later gedeeld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.