Een opmerkelijk vreemde gebeurtenis in de Verenigde Staten: als je een nieuwe PlayStation 4 koopt, dan verwacht je dat het apparaat natuurlijk ook in de doos zit en niet een pakje met stenen. Dit is iets wat een man overkwam.

Bij Walmart had hij de PlayStation kocht, de winkel wilde eerst niet meewerken omdat hij niet kon bewijzen dat hij met een doos stenen de winkel was uitgelopen. Uiteindelijk heeft de winkel toch het geld terug gegeven aan de man omdat ze hem het voordeel van de twijfel gaven.

One Comment on “Een doos vol stenen in plaats van een PlayStation 4”

  1. Haha wow… Dat het via iets als Marktplaats gebeurt okay, dat kun je misschien verwachten, maar in de Walmart is wel erg xD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.