Fan van Halo? Dan is de exclusieve Xbox One Halo: The Master Chief Collection bundel misschien wel wat voor jou! De bundel die uiteraard de game Halo: The Master Chief Collection bevat zal in Nederland in december verkrijgbaar zijn.

Halo: The Master Chief Collection zal als disc bij de 500GB Xbox One console worden gevoegd. Halo: The Master Chief Collection bevat vier games: Het geremasterde Halo 2: Anniversary, Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 3 en Halo 4. Ook bevat de game 45 campaign missies en meer dan 100 multiplayer en Spartan Ops maps.Daarnaast geeft de game toegang tot de nieuwe digitale serie Halo: Nightfall en tot de Halo 5: Guardians Bèta.

img_Halo_Master_Chief_Xbox_One_Bundel

Naast de Xbox One Halo: The Master Chief Collection bundel worden er dit najaar meerdere opties wat betreft Xbox One bundels aangeboden, waaronder een limited edition bundel met de game Sunset Overdrive en een witte Xbox One, een limited edition bundel met de game Call of Duty: Advanced Warfare, een bundel met de game FIFA 15, en een bundel met twee Assassin’s Creed games: Assassin’s Creed Unity en Assassin’s Creed IV: Black Flag.

MsMarvel

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.