Wat doe je als het Sinterklaasfeest aardig dichtbij komt en je hebt nog geen surprise. De persoon die jij hebt getrokken met lootjes, heeft alleen maar games op zijn of haar wensenlijstje staan. Op mijn lootje stond onder andere de game Titanfall, deze wordt door Heather gespeeld op de PC, dus ik dacht ik maak een laptop surprise met een Titanfall als startscherm! Deze surprise is super snel te maken en kost je bijna niets om te maken. Typisch iets voor mensen die iets op het laatste moment een leuke surprise moeten maken.

Benodigdheden:
* Een platte doos (ongeveer A4 formaat)
* Karton
* Een geprinte screenshot Titanfall
* Schaar
* Grijs of zwart papier (cadeau papier)
* Een geprint of getekend toetsenbord
* Tape of plakband

img_surprise_titanfall03

Zorg eerst dat je de doos wat dunner maakt. Ik heb dat gedaan door rondom de doos in te snijden en dan naar binnen te vouwen. Hierin kun je dus een dvd-formaat cadeautje doen.

img_surprise_titanfall02

Vervolgens heb ik het doosje ingepakt met grijs papier. Daarna twee kartonnetjes op A4 formaat tegen elkaar aangeplakt, deze dient als laptop scherm. Hierop heb ik de screenshot van Titanfall geplakt. Tot slot heb ik het de screenshot met het karton erachter aan de achterkant vastgemaakt aan het onderste gedeelte van de ‘laptop’. De finish in touch was uiteraard het toetsenbordje op de juiste plaats plakken.

img_surprise_titanfall01

 

img_Gedicht_Sint_Heatherr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.