Tijdens Nintendo Direct is gisteren aangekondigd dat de 3DS begin 2015 wordt voorzien van Monster Hunter 4 Ultimate. Dat is niet alles, want daarnaast komen er Mario- en Luigi-kostuumpjes voor de Felynes, wat er eigenlijk simpelweg raar uit ziet.

Aan de andere kant lieten de beelden een prachtige wereld zien met monsters van allerlei vormen en maten, dus we zijn nieuwsgierig naar het eindresultaat. Daarnaast was er news over Code Name S.T.E.AM. De strategie game met turn-based gevechten werd op E3 tijdens een special event aangekondigd.

Het werd niet direct mega-enthousiast ontvangen, maar de aanvallen die je door middel van stoom kracht kunt bijzetten, zijn op zijn minst interessant te noemen. De game verschijnt in mei 2015 op de Nintendo 3DS.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.