De uberschattige Toad (en Toadette!) krijgt zijn eigen avontuur: Captain Toad Treasure Tracker. Nu was dat al bekend, maar inmiddels weten we dat de game sneller komt dan we hadden gedacht. De game, waarin je de levels roteert om schatten te pakken en Toad rond te laten waggelen, verschijnt op 2 januari 2015.

We zagen een trailer met daarin stukjes van de meer dan 70 levels die de game uiteindelijk zal beslaan: veel gilletjes van Toad, bommen, draken, vissen, Shy Guys, Boo, een vogelachtige eindbaas, mijnkarretjes, hammerbros en natuurlijk een heleboel vuurballen, lava en water.

img_Captain_Toad_Toadette3

Over Kirby and the Rainbow Paintbrush was ooh news. De game zal niet alleen singleplayer te spelen zijn, maar ook multiplayer met tot 4 personen. Iedereen behalve Kirby is een Waddle Dee en met de GamePad trekt iemand de touwen, terwijl de anderen de remotes gebruiken om rond te wandelen. Helaas komt die game pas in de tweede helft van 2015.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.