De eerste twaalf Amiibo’s komen 28 november uit in Europa, en daarom heeft Nintendo ervoor gekozen om Super Smash Bros. voor Wii U te vervroegen naar 28 november. Het Duck Hunt-duo, bestaande uit de gniffelende hond en een eend, komen ook naar Super Smash Bros. en om dat te vieren krijgt de Wii U Virtual Console Duck Hunt als game. We zijn benieuwd of we er dan ook een geweer bij krijgen zoals destijds het geval was.

19 december volgen er nog 6 Amiibo’s, die je kunt inzetten in Hyrule Warriors. Die van Link brengt meteen een nieuwe move voor Link in de game, namelijk de Spinner. Er verschijnt deze maand een gratis software-update voor Hyrule Warriors waardoor die gameplay met Amiibo’s beschikbaar wordt. Daarnaast kunt je het Twilight Princess pakket dan als add-on kopen.

img_mariokart8_dlc1

Mario Kart 8 is uit sinds mei, maar er is natuurlijk add-on content. We krijgen vette beelden van Link te zien op zijn Triforcer, een motor in taartvorm met een Triforce aan de zijkant. Naast 8 nieuwe circuits weten ook Link, Tanooki Mario en Kat-Peach hun weg te vinden naar Mario Kart 8. Miauw! Samen met de vier nieuwe karts komen zij in het downloadable pack te zitten dat op 13 november verschijnt voor 8 euro. Later komt er nog een tweede pakket met Animal Crossing-personages Isabelle en de Dorpsbewoner. Die moet in mei 2015 verschijnen en er zal een speciale pakketprijs zijn voor de twee samen (12 euro).

Zet je je Amiibo op je gamepad, dan krijg je in-game racing pakken die je Mii ook aan kan trekken.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.