Logitech G komt met een nieuwe gaming muis. De Logitech G302 Daedalus Prime MOBA Gaming-muis. Deze muis is ontworpen en getest door eSports-gamers, waaronder spelers van Team SoloMid en Cloud9.

Vincent Tucker, director van Logitech gaming:

“De Logitech G302 is ontwikkeld om aan de prestatie-eisen van de beste eSports-gamers over de hele wereld te voldoen. De muis is een voorbeeld van hoe wetenschap gebruikt wordt bij het ontwikkelen van onze gaming-producten. De G302 is de meest geschikte muis voor MOBA gameplay en combineert comfort en duurzaamheid met een aantal van de meest geavanceerde technologieën die op dit moment beschikbaar zijn. De muis is bestand tegen de uitdagingen die horen bij professioneel gamen en maakt snel klikken en precieze timing mogelijk. En dat is belangrijk, gezien het feit dat winnen of verliezen in een milliseconde kan worden bepaald.”

Delta Zero-sensortechnologie
De Logitech G302 beschikt over Logitech’s Delta Zero-sensortechnologie. Deze technologie combineert lensontwerp met illumination geometry en algoritmen voor de best mogelijke vertaling van handbewegingen naar on-screen-acties.

Ontworpen voor klikken met hoge snelheid
Het metalen springveersysteem verbetert de reactiesnelheid van de linker- en rechtermuisknop voor sneller en nauwkeuriger klikken. De knoppen zijn tevens in staat om tot maximaal vijf kliks per seconden te registreren, waardoor de Logitech G302 de snelle kliks van de gamer kan bijhouden.

Aanpasbare instellingen
De Logitech G302 beschikt over zes programmeerbare knoppen die naar wens kunnen worden ingesteld, van one-button hotkeys tot complexe macro’s. Gebruik de standaardconfiguratie wanneer de muis direct uit de doos komt of installeer de Logitech Gaming Software om elk spelcommando of iedere multi-command-macro aan de knoppen toe te wijzen. De Logitech G302 beschikt tevens over vier DPI settings die eenvoudig gebruikt kunnen worden tijdens het gamen. Hierdoor is het makkelijk terug te schakelen voor pixel-perfect targeting of op te schalen voor snelle navigatie.

Lichtgewicht en duurzaam ontwerp
Het lichtgewicht ontwerp beschikt over voetjes met lage wrijving en duurzame primaire knoppen die getest zijn op meer dan 20 miljoen kliks, wat overeenkomt met twee jaar lang vijftien uur per dag gamen door een eSports-gamer.

Prijs en beschikbaarheid
De Logitech G302 Daedalus Prime MOBA Gaming Mouse is naar verwachting vanaf begin november beschikbaar in Nederland voor een adviesprijs van 49,99 euro. Kijk voor meer informatie op gaming.logitech.com.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.