Het aantal lidmaatschappen op World of Warcraft is in de afgelopen 3 maanden enorm gestegen, dit werd door Blizzard onlangs bevestigd. Eind juni waren er 6.8 miljoen geregistreerde spelers tellen ze in september ruim 7.4 spelers.

De massive multiplayer game klimt met dit aantal bijna naar hun hoogtepunt van eerder dit jaar waar ze 7.6 miljoen geregistreerde spelers telden. De verklaring voor de hoge stijging ligt met name aan de opkomende uitbreiding Warlords of Draenor, maar ook aan de laatste pre-expansion-patch waardoor de characters er nog beter uitzien en de user interface is verbeterd.

Om het aantal lidmaatschappen op World of Warcraft nog meer te laten groeien krijgen alle WoW spelers die de uitbreiding Mists of Pandaria nog niet hadden er gratis bij wanneer ze zich registreren en abonneren op de game.

De vijfde uitbreiding van World of Warcraft: Warlords of Draenor zal vanaf 13 november verkrijgbaar zijn. De uitbreiding speelt zich af in Draenor, het land dat Orks en Draenei thuis noemen. Het gebied is afgesplitst in zeven zones en bevat nieuwe gevechtsgebieden, dungeons en raids. Je character kan nu levelen tot 100 en je kan ervoor kiezen om een van je karakters een level boost naar 90 te geven zodat je meteen van de nieuwe content kan genieten. Daarnaast is het mogelijk voor spelers om garrisons te bouwen, uitbreidbare en aanpasbare forts die kunnen dien als een basis voor verschillende opdrachten.

5 Comments on “Lidmaatschappen voor World of Warcraft stijgen”

  1. Ik wacht tot de uitbreiding er is en dan is het weer game on in WoW. Maar waar vind ik de tijd hmm misschien weer wat nachtwerk toelaten. XD

  2. Speel nu weer drie? weken denk ik. Erg fijn toch wel om weer terug te zijn 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.