Voor alle motormuizen onder ons binnenkort kunnen je digitaal op jouw favoriete motor rond rijden in de game Motorcycle Club.

Als je net als ik ook altijd droomde van een motorrijbewijs maar door omstandigheden nog steeds niet hebt kunnen halen. Je staat te springen wanneer er iemand uit je omgeving roept of je mee wilt op de motor?! En je voor het geval dat alvast een leren pak en stevige laarzen bewaard. Dan is er goed nieuws, Bigben Interactive en Kylotonn Games hebben hun krachten gebundeld en lanceren op 28 november hun arcade motorgame Motorcycle Club.

Uiteraard heb je een favoriete motor of merk en gelukkig heb je binnen de game keuze uit merken als BMW Motors, Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki en Yamaha. Je kan kiezen tussen 22 officiele motoren in drie categorieën, Roadster voor de relaxte tour, Superbike voor de snelheidsduivels of een Custom bike wanneer je een bijzondere motor wilt.

Dan heb je een mooie motor en wil je uiteraard gaan touren en de motor moet ook onderhouden worden. Binnen Motorcycle Club richt je een eigen club van motorrijders op en gebruik je het geld dat je verdient om je garage uit te breiden met de beste motoren. Wat wordt jouw credo? In de club customize je motorrijders, koop je nieuwe motoren en zorg je ervoor dat je andere clubs voorblijft. Tijdens wedstrijden wissel je op elk moment van categorie om je strategie uit te voeren en jouw team op de eerste plek van het podium te krijgen.

Om de Motorcycle Championship te winnen moet je presteren in 20 gevarieerde dag en nacht circuits om geleidelijk afstand tussen jou en de negen rivaliserende clubs te vergroten voor de eindzege. Er is ook een online multiplayer optie tot 4 spelers zodat je ook tegen je vrienden kunt spelen.

Motorcycle club is vanaf 28 november verkrijgbaar voor de Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 en PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.