De motormuizen worden de komende tijd weer vollop verwend. Koch Media en Milestone kondigen met trots de motorracegame RIDE aan.

RIDE zorgt ervoor dat spelers de mogelijkheid hebben om meer dan 100 motoren te ervaren binnen 4 verschillende categorieën, Superbikes, Supersports, Naked en Historical Bikes. Je rijdt over verschillende stads-, land- en historische circuits van over de hele wereld van het motorracen. RIDE bevat diverse mogelijkheden voor het personaliseren van voertuigen en rijders.

“Koch Media Benelux kijkt ernaar uit om Milestone’s eerste eigen IP “RIDE” in de Benelux te distribueren,” zegt Jeroen Pompen, Managing Director bij Koch Media Benelux. “Als een gevestigde uitgever en distributeur in de Benelux, zullen we onze lokale expertise en kennis inzetten om dit ambitieuze en spannende project succesvol te introduceren aan zowel spelers als motorfans.”

“We zijn blij met de distributieovereenkomst die wij met Koch Media hebben gesloten voor de Benelux. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking een succes zal zijn dankzij de expertise en marktkennis waarmee Koch Media zich heeft bewezen de afgelopen jaren. Een aantal jaar geleden zijn wij gestart met de distributie van onze producten in de Benelux en zagen een grote groei in onze games. Deze distributieovereenkomst is een uiterst strategische stap om ons succes verder te doen groeien,” aldus Marco Micallef, Sales & Marketing Director bij Milestone.

De eerste motor die onthuld is kan je hieronder bekijken in de trailer en is van het merk KTM.

RIDE wordt in de lente van 2015 verwacht voor de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 en PC. Hieronder kun je alvast de teaser trailer bekijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.