Eigenlijk heb je geen keuze na de woorden “Would you kindly marry me?”. Ook Imgur-lid ApacoTaco ondervond dit drie maanden geleden, toen haar vriend Justin Starnes haar op 15 augustus 2014 ten huwelijk vroeg.

Ze ontmoeten elkaar in de Gamestop waar hij werkte. Stevie Kopas was erg nerveus om hem aan te spreken en ook al had ze al een copy van Bioshock, ze kocht er maar nog een om zo met hem in contact te komen. Drie en een half jaar later vroeg hij haar op 15 augustus ten huwelijk, maar natuurlijk wel op een originele manier!

Hoe vraag je je vriendin die van Bioshock en gamen houdt ten huwelijk? Met een Bioshock game uiteraard! Maar wel een hele speciale.

 

img_Bioshock_Proposal1He said to me, “Did you see the new game?” I replied, “What?” Confused, I thought to myself, “what the hell is Bioshock: New Beginnings??”

img_Bioshock_Proposal2Uiteraard zat er een speciale handleiding bij de game!

img_Bisohock_Proposal4Hoe kun je nu nog nee zeggen?

img_Bioshock_Proposal3

Enkele slimmeriken op Reddit begonnen al lacherig te doen over het “Blood and Gore” en “player 1-4” maar daar doen wij uiteraard niet moeilijk over na het zien van deze schattige foto’s!

img_Bioshock_Proposal4

Nu ga ik uiteraard niet roepen dat dit de droom van ieder meisje is, want ik ken er genoeg -waaronder ik zelf- die trouwen niet zien zitten. Toch moet ik toegeven dat dit huwelijksaanzoek leuk is gedaan! Voor een echte Bioshock fan is dit een zeer leuk aanzoek! Ik ben benieuwd of de bruiloft zelf ook in Bioshock thema gedaan word! Het originele verhaal kun je hier terugvinden. Gefeliciteerd Justin & Stevie!

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.