Thema bruiloften komen steeds meer voor en ik mocht er onlangs één van dichtbij meemaken. Namelijk die van mijn eigen broer. Hij trouwde met Halloween.

Op 31 oktober 2013 gaven Michael Dumee en Nikki Bovendeerd (inmiddels Dumee – Bovendeerd) elkaar het ja-woord. Even een profiel van deze twee gamende lovers.
Bruidegom:Michael Dumee is 29 jaar en woont in Roermond. Hij speelt het liefst Assassins Creed, Grand Theft Auto en Skylanders. Hij heeft geen voorkeur voor een platform, dus ze staan gewoon allemaal in huis: Wii, PS3 Xbox 360 en PC. De allereerste game die hij ooit speelde Ladybug op het CBS Systeem. Bruid:Nikki Dumee Bovendeerd is 27 jaar en woont natuurlijk ook in Roermond. Zij speelt graag WoW (horde), Sims en Skylanders. Haar favoriete platform is de Wii, want daar zitten zoveel leuke en schattige spelletjes op. En ze is helemaal fan van Yoshi. Haar allereerste game was Pokémon op de GameBoy Colour die ze met haar zusje speelde.
Het huwelijksaanzoek vond plaats op vakantie in Cyprus plaats, op 21 juni 2010. Toevallig de verjaardag van Nikki. Michael vroeg Nikki ten huwelijk, niet op z’n knieën, maar wel met een ring. Trouwen wilde ze met Halloween en dat werd 31 oktober 2013. In eerste instantie zou die dag ook Assassins Creed Black Flag uitkomen, maar die werd gelukkig vervroegd. (Je hebt connecties of je hebt ze niet) Dus niks stond de bruiloft in de weg.Michael en Nikki maakte bewust de keuze om zelf niet Halloween-achtig uitgedost te verschijnen. De feestversiering in de zaal ‘s avonds brachten de sfeer. Evenals de taart en de accessoires voor de gasten, zoals neuzen, haarbanden en dergelijke.
“Het werd een dag om nooit te vergeten.”

Bewaren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.