De nieuwe DLC voor Watch Dogs, Bad Blood, is vanaf 23 september te downloaden wanneer je in het bezit bent van een Season Pass. Heb je deze nog niet gekocht dan kan je de DLC vanaf 30 september verkrijgen.

Watch Dogs Bad Blood heeft een gloednieuw singleplayer-verhaal met T-Bone in de hoofdrol. De briljante en excentrieke hacker die je eerder hebt ontmoet in Watch Dogs. In de DLC wordt je het verhaal van T-Bone vertelt aan de hand van 10 nieuwe missies die zich afspelen op nieuwe locaties in Chicago. Bekijk hieronder de trailer.

Naast een nieuwe verhaallijn en 10 nieuwe missies geeft Watch Dogs Bad Blood je ook toegang tot Street Sweep contracten, een nieuw dynamisch systeem van zijmissies die ervoor zorgen dat je heel wat uren meer aan uitdagingen hebt binnen de game. Alle Street Sweep contracten contracten zijn speelbaar in de coöp-modus, waardoor je voor het eerst in Watch Dogs kan samenwerken om de criminele organisaties van Chicago te bestrijden. Uiteraard zijn er ook wat exclusieve wapns, perks en outfits toegevoegd, waaronder de op afstand bestuurbare wagen ‘Eugene’, T-Bone’s nieuwste creatie met upgrade mogelijkheden in diverse aanvals- en verdegigingsopties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.