De afgelopen jaren zijn de competities tussen League of Legends spelers flink aangewakkerd. Teams strijden tegen elkaar en echte professionele spelers verdedigen wereldwijd hun titels. Een mooie aanleiding voor Riot Games om terug te blikken op hun populaire game en de fanschare die iedere aankondiging van nieuwe updates op de voet volgt.

Het verhaal van Riot Games is vastgelegd in een 3-delige documentaire waarvan het eerste deel inmiddels uit is. In dit deel blikt Riot Games terug op de hoogtepunten van de competities binnen League of Legends.

Het tweede en derde deel van de documentaire zullen op 12 September en 15 September uitgezonden worden.

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.