Wie morgen collega’s en studenten treft met dikke wallen en een Red Bull in de hand, die weet hoe laat het is. Vanaf nu, donderdag 4 september midden in de nacht, kunnen mensen die De Sims 4 hebben gekocht (digitaal) er al mee aan de slag en dat wordt al in groten getale gedaan. Alleen al binnen onze redactie…

Aangezien we bij Female-Gamers de Sims al jaren een warm hart toedragen en de game nu meer dan ooit gaat om emoties van Sims, hebben we een nieuwe rubriek in het leven geroepen: Goede Tijden, Gamende Meiden. Elke week houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen in het Female-Gamers-huis in De Sims 4. De eerste editie kun je zaterdag verwachten, dus houdt Female-Gamers in de gaten. Sowieso doen natuurlijk, want voor je het weet staat de recensie van De Sims 4 erop. Welterusten! (of have fun met gamen natuurlijk)

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.