The Crew is een van die langverwachte titels van Ubisoft die binnenkort uitkomt en dat betekent dat het de hoogste tijd is voor een closed beta. Die komt eraan, namelijk op dinsdag 30 september. Zowel Xbox One- als PlayStation 4-bezitters kunnen los.

Hoe je je inschrijft voor de beta is simpel. Je surft naar deze site en schrijft je in. Je kunt vervolgens in de aankomende weken rekenen op een downloadcode. Dikke pech als je nog van de last-gen bent, want het lijkt er vooralsnog op dat Xbox 360-gamers geen beta-testfase krijgen.

In de beta kun je door geheel Amerika rijden, maar je kunt alleen missies doen in the Midwest en de East Coast. 6200 mijlen aan asfalt: ben jij er klaar voor?

Thanks awesome mensen bij Eurogamer.

 

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.