Tegenwoordig krijg je vaak te horen (of zeg je het zelf) dat vrouwen niet hetzelfde behandeld worden als mannen. Men wil gelijkheid, niet alleen in Nederland in het algemeen maar natuurlijk ook in de game-industrie. Maar zijn deze verschillen wel zo groot? Zijn de verschillen echt merkbaar of lijkt het allemaal erger dan het is?

Er is de afgelopen weken een onderzoek geweest onder verschillende professionals binnen Nederland en hieruit zijn de resultaten nu bekend. Dit onderzoek gaat over verschillende onderwerpen zoals seksisme op de werkvloer, inkomensverschillen maar ook booth babes en game-design komen aan bod.

Ben jij ook zo benieuwd naar de verschillende meningen van professionals in Nederland en wat er nou echt gaande is op de werkvloer? De resultaten van het onderzoek, zowel uitslag als commentaar en de meningen van verschillende professionals, zijn te lezen op gamer.nl.

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.