Delicious Emily is een zeer populaire casual Time Management titel waarin je Emily bent en tegen de klok werkt om mensen in verschillende eetgelegenheden te bedienen. Nu heeft Emily al de nodige avonturen beleefd waarin ze verliefd is geworden en op huwelijksreis is gegaan.

Tijdens haar huwelijksreis werden ook de handen uit de mouwen gestoken op een cruiseschip. Nu is het tijd voor een volgend avontuur, een volgende stap in de relatie van Emily en haar Patrick. Een baby! Nu is er ook nog bekend gemaakt dat het een meisje zal gaan worden en mogen de fans meedenken over een naam.

img_delicious_emily_baby

Meedenken kan via de officiƫle Delicious Emily Facebook. Het nieuwe avontuur moet in de herfst van 2014 uitkomen.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.