Ontrafel de geheimen van de lang verlaten Tesla Toren in Teslagrad. Lees hier meer over deze 2D puzzel platform game met actie!
Magnetisme en elektromagnetische krachten die opgebouwd zijn tijdens het spel moeten gebruikt worden om uitdagingen te trotseren en de verlaten Tesla Toren te onderzoeken. Teslagrad speelt zich af in een op steam punk geïnspireerde visie van het oude Europa. Door middel van een puur visuele vertelling wordt het verhaal verteld van de koning van Electropia en de opkomst van een nieuwe (niet per se betere) grootmacht. Ga mee in dit weergaloze avontuur!
Hoofdkenmerken:• Complexe en innovatieve puzzels oplossen met de kracht van magnetisme en natuurkunde. Test je logica en verander de wereld om je heen! • Ga op onderzoek uit! Vind je weg door de rijke 2D handgetekende omgeving op je weg naar – en voorbij – de Tesla Toren. • Volledig visueel verhaal met een sinister plot. • Old school boss gevechten! Gebruik je vaardigheden om de vijf ongelooflijke final bosses te verslaan, die klaar staan om je te demagnetiseren.

Hans van Brakel at SOEDESCO: “We at SOEDESCO are very excited that we are able to work with Rain Games. We hope that we can share the magic of Teslagrad with everyone, this year when it hits retail”
Peter Wingaard Meldahl at Rain Games: “This is our first release, and we are mighty proud of the reception it has gotten. To me there is still nothing more heartwarming than seeing someone discover the mysteries of Teslagrad for the first time.”

Teslagrad wordt in het vierde kwartaal van dit jaar uitgebracht voor PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita, WiiU en PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.