Er is een nieuwe behind the scene trailer over Far Cry 4.
De nieuwe Far Cry 4 behind the scene trailer is het tweede deel van de driedelige behind the scene trailers. Maak kennis met het onderzoek dat vooraf ging aan de open wereld van Kyrat in Far Cry 4 voor next-gen. Samen met VICE is het onderzoeksteam vertrokken naar Nepal om daar de inspiratie op te doen. Uiteindelijk zijn de unieke Kyrati karakters en prachtige open wereld daar op gebaseerd. Ver van de toeristische routes en trekpleisters ging het team op zoek naar de verhalen van échte mensen. Dankzij hun bijdrage kon het team de culturele en politieke levensdynamiek ervaren op een manier die normaliter aan buitenstanders voorbij gaat.
In de tweede video ontdekt het ontwikkelingsteam de grootheid van Nepal, die hen uiteindelijk inspireerde tot het maken van de immense open wereld in Far Cry 4, waar achter elke hoek nieuwe verrassingen schuilen. Verder bezoeken ze de Tal Bahari-tempel, een heilige plaats die even intens is als de toewijding van haar bezoekers. Tenslotte wagen ze zich aan steile en gevaarlijke paden, die hen leiden naar het Guerilla Trail: een historische weg die van groot belang was tijdens de Burgeroorlog.
Hieronder het eerste deel van deze driedelige serie.

Hieronder het tweede deel van deze driedelige serie.

Far Cry 4 is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 18 november 2014 voor PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en Windows PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.