Het is weer vrijdag, de week is voorbij! Het is weekend, tijd om te gamen! Welkom op de Casual Friday! Voor deze Casual Friday bespreek ik het zoek en vind spel Alice in Wonderland.Rachel heeft haar eigen huis gekocht: een mooi oud Victoriaans huis, maar de laatste keer dat ze het bekeken had was het helemaal leeg en nu staan er allerlei spullen in. Het is net alsof het huis ineens bewoond wordt door iemand anders. Er gebeuren vreemde dingen die Rachel niet kan verklaren. Ze hoort een klein meisje haar telkens om hulp vragen, maar ze kan haar niet vinden. En wat doet dit meisje in Rachels huis? Jij zult als Rachel op zoek gaan naar dit meisje en tijdens de zoektocht een hele andere wereld ontdekken: Wonderland.

Alice in Wonderland is gebaseerd op het originele verhaal, maar dit verhaal heeft een heel andere wending. In de wereld waar Rachel vandaan komt zijn vele meisjes verdwenen uit de buurt van het huis, waaronder het jonge meisje Alice. Rachel komt per ongeluk in Wonderland terecht en ontdekt dat er een verband is tussen de verdwijningen en Wonderland. Tijdens dit bijzondere verhaal kom je uiteraard de bekende figuren uit het origineel tegen, in een ander jasje. De Cheshire Cat, Mad Hatter en nog veel meer zal Rachel tegenkomen in dit spannende avontuur.

Om Rachel te helpen alle meisjes te vinden zal je niet alleen goed moeten zoeken naar voorwerpen om haar verder te helpen, maar zal je ook vele puzzels moeten oplossen. Wonderland zit vol vreemde figuren en velen zullen je niet meteen willen helpen. Je zult voor hen een voorwerp moeten vinden om verder te komen. Soms is het niet een figuur wat je in de weg staat, maar een mysterieuze deur met een merkwaardige puzzel. De puzzels en minigames zijn een welkome afwisseling maar zijn beslist niet makkelijk. Raap dus al je denkvermogen bij elkaar en help Rachel en de verdwenen meisjes. Dompel je onder in de vreemde maar bijzondere wereld van Wonderland en ga mee op avontuur!

Conclusie:Alice in Wonderland is een variant op het origineel, waarbij je als Rachel in Wonderland beland. Je ontdekt dat er vele meisjes verdwenen zijn in Rachels buurt, en ze zijn op bizarre wijze in Wonderland beland. Ontmoet de iconische figuren als de Cheshire Cat en de Mad Hatter, help ze en stop de koningin met haar kwaadaardige plan! Met vele puzzels en minigames is er plezier genoeg en aan uitdaging is er genoeg. Durf jij Rachel achterna te gaan naar deze vreemde wereld?Alice in Wonderland is op Denda Games een uur gratis te spelen, heb je er dan nog geen genoeg van? Dan kan je het voor €9,99 zelf kopen. Ook voor meer zoek en vind spelletjes kan je op de website van Denda Games terecht.

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.