San Diego Comic-Con is voorbij en de bezoekers van de con kregen al wat leuke weetjes van LEGO Batman: Beyond Gotham voorgeschoteld afgelopen weekend die wij nu ook kunnen bewonderen!
Op de San Diego Comic-Con nam LEGO Batman 3: Beyond Gotham bezoekers mee voor een buitenaards avontuur, compleet met galactische nieuwe onthullingen waaronder een groovy 1960’s Batman mode ingesproken door niemand minder dan de legendarische acteur Adam West.Om de terugkeer van Adam West als de Batman uit de Jaren zestig in LEGO Batman 3: Beyond Gotham te vieren, hebben Warner Bros. Interactive Entertainment en TT Games een nieuwe behind-the-scenes trailer vrijgegeven waarin de getalenteerde cast te zien is, waaronder Adam West, Troy Baker, Laura Bailey, Travis Willingham en vele anderen.LEGO Batman 3: Beyond Gotham staat gepland om in de herfst te verschijnen op Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, PS Vita, Wii U, 3DS en PC.

 

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.