Het is altijd een eer om uitgekozen te worden voor een interview of gesprek. In de laatste podcast van GameCowboys mocht ik dan ook te gast zijn om lekker te kletsen over alles wat met games en vrouwen te maken heeft.
GameCowboys is een Nederlandse website die iedere week een podcast online gooien met een leuke gast uit de game-industrie. Vele mannen gingen mij voor maar natuurlijk is het plaatje niet compleet als je geen vrouw aan het woord laat. Ik ben een leuk gesprek met deze heren aangegaan over hoe ik de industrie heb zien veranderen door de komst van female gamers. Natuurlijk komen er ook een aantal games voorbij en zelfs een leuke prijsvraag.

About Dipje

Didi heeft haar eigen Game Mania winkel. Haar tweede naam is events en de derde Indie! Ze is dol op perstripjes en netwerken voor Female-Gamers en dat doet ze niet alleen graag bij haar in de buurt maar ook in de rest van Europa. Daarnaast is zij onze Indiegirl en spot zij de nieuwste games van ons kikkerlandje. Haar favoriete console is de NES, puur uit nostalgie. Maar alle soorten consoles en games worden gewaardeerd.

View all posts by Dipje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.