Met 16 nieuwe karakters kan je ruim 250 combinaties maken in een nieuw verhaal! De Skylanders Swap Force is nu beschikbaar en zal ongetwijfeld op menig verlanglijstje komen te staan met de feestdagen.

De elementen vuur, water, aarde, leven, lucht, tech, magie en ondood nemen ons mee naar een nieuw verhaal dat zich afpeelt op een eiland genaamd ‘Isle of Skye’. Dit is een bestaand eiland (Skye in Schotland) waar je nu virtueel een kijkje neemt met de Skylanders Swap Force.

De populaire karakters zijn er in verschillende soorten en maten en geven je nu de mogelijkheid om flink te mixen en te matchen. Deze nieuwe feature wordt ook wel ‘swapability’ genoemd en betekend letterlijk verwisselbaarheid.

Swap Force brengt ons 16 nieuwe Swap Force personages, 16 Core Skylanders en acht nieuwe LightCore karakters. En wat nog leuker is, je kan al je al verzamelde Skylanders van de eerste twee games ook gewoon gebruiken. Bezit je nog een karakter van Skylander’s Spyro’s Adventure of Skylanders Giants, dan kan je deze ook weer bij Swap Force gebruiken. Alleen is het dan niet wijs om ze door midden te zagen en op elkaar te plakken, ik ben bang dat dat geen effect zal hebben op de gameplay.

Skylanders Swap Force is nu uit voor de PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii. Wii U en Nintendo 3DS. Op deze laatst genoemde handheld krijg je in je starterspack drie nieuwe karakters: Rattle Shake, Volcanic Eruptor en Free Ranger. Deze komen niet in de andere starterspakketten voor. Voor de ‘grote’ consoles moet je het doen met de karakters: Wash Buckler, Blast Zone en Ninja Stealth Elf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.