In De Sims kan je jezelf namaken, een bekend persoon of gewoon een willekeurige Sim maken. Maar hoe ziet onze favoriete Sim eruit?

Lisa: Mijn favoriete Sim is de Sim die gebaseerd is op mijn vriend. Eigenlijk sinds ik de Sims 3 heb, maak ik bijna altijd als ik een nieuwe familie maak mijn vriend en mezelf na. Ik heb het spel vaak opnieuw moeten installeren dus dit heb ik al een paar keer gedaan. De versie die op dit plaatje staat is nog extra speciaal, want mijn vriend heeft er aan meegeholpen. Hij vond hem eerst niet op zichzelf lijken.

Heather: Mijn favo Sims lijken of op bekende mensen (Ryan Gosling, Jeniffer Lawrence), of ze hebben heel donkere haarkleuren met enorm lichte ogen (wit, licht-blauw).

Sandra: Hoewel ik niet meer weet hoe mijn Sims waren in de eerste games van De Sims die ik had, weet ik wel hoe mijn Sims er nu uit zien in De Sims 3! Ik wissel vaak qua uiterlijk voor mijn Sims, maar ik betrap mijzelf vaak op het feit dat een boel Sims op elkaar lijken. De meest voorkomende kenmerken aan mijn Sims zijn dat ik vrijwel altijd een vrouwelijke Sim alleen het leven in laat stappen. Zij heeft vaak kort haar, een wit jasje met blauwe sjaal en een vlotte spijkerbroek. Ik probeer de laatste tijd Sims eens compleet anders te maken dan mijn favoriete Sim, maar ik kom toch vaak weer terug bij dit uiterlijk.

Patricia Ondanks dat je allerlei mogelijkheden hebt om een Sim te maken, zijn die van mij altijd slank, sportief en voorzien van een make-upje. Ik wissel vaak van haarkleur en irriteer me rot als Sims opgroeien en ze dan een ander kapsel krijgen. Een favoriete look zie je dan ook op mijn screenshot.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.