Het is weer zondag, tijd voor een nieuwe Appcheck. Deze week in de appcheck de Hunkemöller app. Een lifestyle app en een leuke must-have voor op je smartphone.


Met de Hunkemöller app kun je gemakkelijk en gratis lid worden van de Hunkemöller club, dit kun je allemaal via je app registreren. Je kunt profiteren van de volgende dingen:- Membernights- Sparen voor kortingen- Fashion trentds- Pre-sale shopping- De nieuwsbrief- Exclusieve member acties. Via de app heb je jouw membercard altijd bij je, ook kun je zo zien hoeveel punten je spaart en heb je nooit meer een kaart nodig in je portemonnee. Als je een membercard hebt kun je via mijn goodiebag kortingen krijgen en aanbiedingen. In de app heb je een eigen inbox waar je alle laatste nieuwtjes vind.

Via de app blijf je op de hoogte van de laatste nieuwe mode en items in de Hunkemöller winkels en webshop. Je kunt afbeeldingen delen via Facebook en Twitter.

Naast alle extra’s kun je uiteraard ook de laatste nieuwe lingerie shoppen via de App, bestel je liever niet online maar ga je liever passen? Geen probleem via de Shop locator vind je de dichtstbijzijnde Hunkemöller.

Hunkemöller heeft een eigen blog, via deze blog houdt het team je op de hoogte met de laatste fashion nieuwtjes en activiteiten die ze hebben.

Kortom een leuke app verkrijgbaar voor Android via de Google Play Store en voor de iPad, iPhone en iPod via iTunes.

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.