Ze kunnen blijven hangen, freezen, of trekken gewoon uit zichzelf een gekke bek. Maar halen onze Sims ook rare fratsen uit? We delen een paar screenshots met jullie.

Lisa: Dit plaatje vind ik zo eng haha. Ik weet niet precies wat hier gebeurde, maar dit lijkt wel een baby from hell. Ik vind het creepy en hilarisch tegelijk. Gelukkig is dit hierna nooit meer gebeurd.

Heather:

Sandra: Als je rare gezichtsuitdrukkingen wilt krijgen helpt het veel om je Sim tot wanhoop te drijven. Verwijder alle bedden en banken en laat ze compleet uitgeput raken of verwijder de koelkast als ze echt heel erg honger hebben. Een mooie manier om rare expressies te zien is je vampier-geest iemand bang laten maken. Het ziet er hilarisch uit maar is niet erg goed voor hun relatie. Met wat timing heb ik hiervan een screenshotje kunnen maken.

Patricia Bij verschillende interacties van je Sims trekken ze soms zulke gekke hoofden. Dit vond ik ook wel een leuke toen mijn Sim een boottochtje maakte.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.