We tellen af naar 5 en 6 oktober, want dan is het Firstlook Event 2013. En hoe ga je aftellen? Met de Firstlook app natuurlijk. Eerder deze week werd het nieuwtje al geplaatst op de site. Ik ben deze app gelijk gaan checken voor jullie.


Wat kun je allemaal met de app? Nou, onder andere op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes. Nieuwtjes die bekend worden gemaakt via Twitter, maar ook via nieuwtjes die toegevoegd worden in de app zelf. Kortom, je blijft op de hoogte van alles rondom Firstlook.

Naast nieuwtjes kun je ook zien wie er allemaal deelnemen en aanwezig zijn via Firstlook, wie standhouders zijn en wie partners. Met een plattegrond die binnenkort online komt, kun je precies zien wie waar staat. Scheelt natuurlijk weer zoeken als je als een speer naar die ene game wil, die je zo graag wilt uitproberen. Via programma kun je alle informatie van het event te zien krijgen en kun je via tickets je kaartjes nog bestellen. Uiteraard is Social Media gekoppeld aan de app. Je kunt alle tweets zien die gedaan worden over Firstlook via dit onderdeel.

Op een volgende pagina kun je kijken naar foto’s en video’s zoals teasers van het event. Wellicht kun je tijdens het event en erna hier ook video’s terug zien van het event zelf.

Of je er vrolijk van word weet ik niet, maar onder het kopje boothbabes, vind je natuurlijk alle schaars geklede dames terug van dit event. Of mannen ooit gaan snappen dat wij graag een lekkere hunk rond zien lopen, is nog even de vraag. Het ziet er echter naar uit dat het tijdens dit event nog niet zo zal zijn. De Firstlook app is verkrijgbaar via iTunes en Google Play Store.

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.