Tijdens in een interview met Nintendo Life heeft Liu Jun, de producent van Tom Clancy┬┤s Splinter Cell: Blacklist aangegeven dat de Wii U versie van de game geen offline co-op zal hebben. De reden hiervoor is dat ze de Wii U versie gelijktijdig met de PS3 en de Xbox 360 versie willen uitbrengen.Door het gebruik van de GamePad is volgens Liu Jun de Wii U versie de enigste versie waarbij je echt ervaart hoe de OPSAT werkt voor Sam en dat daarom Nintento Gamers een game hebben om naar uit te kijken. Ook zal de Wii U versie alle DLC krijgen die de PS3 en de Xbox 360 krijgen. Benieuwd naar hoe de game speelt? Bekijk hier de eerste vijftien minuten van de game.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.