Zijn knuffels alleen voor kinderen? Wij vinden van niet, zeker niet als het om gameknuffels gaat. Welke Nintendo-knuffels hebben Diana en Laura in huis?
Diana:
Heb ik helemaal niks van. Maar ik zou wel een knuffeltje willen van Boo of Kirby. Lekker rond en zacht lijkt me dat.

Laura: Oh, praat me er niet van. Elk jaar als het kermis is in mijn hometown Hoorn, dan is mijn beste vriendin jarig en eindigen we altijd bij de grijpmachines. Zij is nogal verslaafd aan grijpers, dus ze heeft inmiddels al zo’n beetje alle Mario-personages voor me gegrepen. Erg lief. Ik denk dat mijn favoriete Yoshi is, want die knuffels zien er meestal heel echt uit en de anderen toch minder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.