Ik ben bij dag 6 aanbeland en vandaag krijg ik de vraag: Day #6: Your favorite organization? Ze maken het me niet makkelijk, maar ik heb in dit geval een compromise gesloten.

S.H.I.E.L.D. Natuurlijk! Als ik niet The Avengers als favoriete team kan kiezen, kies ik in elk geval S.H.I.E.L.D. Als favoriete organisatie. De veiligheidsdienst in het Marvel Universum. S.H.I.E.L.D staat voor Strategic Hazard Intervention, Espionage and Logistics Directorate hoewel het vroeger voor Supreme Headquarters, International Espionage, Law-Enforcement Division stond.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.