We zijn aangekomen bij dag 3! Day#3: Your favorite diva? Marvel had ooit een comic genaamd Marvel Divas. Dit team bestond uit Firestar, Black Cat, Hellcat en Photon. Marvel kroont hun tot diva’s, maar voor mij is er maar één diva…

En dat is Emma Frost. Deze diva had ooit de bijnaam White Queen en was een vijand van de X-men. Ze behoorde toen tot de Hellfire Club, maar sinds een tijdje behoord ze tot de X-men en heeft ze zich zelfs omhoog gewerkt tot co-headmaster bij het Xavier Institute en het liefje van Cyclops.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.