Op Female-Gamers hebben we regelmatig artikelen gehad van kleding met een gaming tintje. Sieraden, rompertjes, decoraties en noem maar op. Veel van deze spulletjes vinden we op de site Etsy. Maar wist je dat hier ook een App van is?


Etsy is een marktplaats voor handgemaakte spullen, mensen verkopen hun goederen en ontwerpen via deze site. Zo kun je lekker met de App rond surfen waar je ook bent . Het is echter niet zo als op Marktplaats dat je op zelfgemaakte producten kunt bieden, alle producten hebben hun eigen vaste prijs. Heb je een leuk product gezien maar wil je het nog niet gelijk kopen? Markeer het als favoriet. Producten kun je heel gemakkelijk terugkijken via je App.
Zelf ben ik op zoek naar leuke cadeau labels die ik aan zelf verpakte cadeautjes kan hangen. Wat handig is, is dat designers ze verkopen in pdf formaat voor ongeveer €2/3 euro en dat je ze kunt uitprinten. Het maakt het cadeautje net iets leuker. Andere tips die je voorbij ziet komen zijn iPhone cases maar van ons krijg je het advies om ook eens te zoeken op Super Mario, Princess Peach, Sonic en noem maar op!
Het leuke is dat je niet alleen kunt kopen via de App van Etsy, je kunt ook je eigen handgemaakte spulletjes verkopen. Het verkopen is heel gemakkelijk, je maakt een foto, voegt je tags toe en stelt het verzenprofiel, een profiel waar in staat waar jij je verzendingen allemaal naar toe zou willen sturen.
De App is gratis te downloaden via de Google Play Store en via iTunes.

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.