Een moeilijke vraag vandaag. Day #28: Your favorite comic time period? Ik neem geen comic als voorbeeld omdat de cross-overs en aftakkingen nogal veel zijn.

Mijn favoriete comic time period is die van de X-Men: The Animated Series (1992-1997). Hier maakte ik voor het eerst kennis met X-men waarna mijn fascinatie voor de comics begon. De serie is gebaseerd op verschillende comics en cross-overs uit verschillende tijden van 1963 tot 1981 en later.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.