Deep Silver laat weten dat voor de actiegame Killer is Dead een Limited Edition verkrijgbaar zal zijn. Deze actiegame is vanaf 30 augustus 2013 beschikbaar voor PlayStation 3 en de Xbox 360.


Deze gloednieuwe actiegame wordt ontwikkeld door Kadowaka Games en Grasshopper Manufacture. Suda 51 zorgt voor de karakteristieke, stijlvolle inbreng. De “Limited Edition” bevat het “Smooth Operator” DLC pakket , plus de de normale versie van de game. Het “Smooth Operator” DLC pakket bestaat uit:o Een extra missie: aflevering 51 – The Man Who Stole Bloodo Gigolo-bril: Mondo Zappa krijgt een speciale bril met röntgenstralen, zodat hij nog meer kan genieten van de schoonheden in Gigolo Modeo Een mysterieuze schoonheid genaamd Betty voor Gigolo Modeo Een nog niet aangekondigd voorwerp dat perfect is voor de zomer

In Killer is Dead speel je Zappa. Een beul met in zijn rechterhand een Japans zwaard en met zijn linker kunstarm kan hij verschillende wapens hanteren. Hij heeft maar één doel en dat is het executeren van misdadigers over de hele wereld. Het verhaal speelt zich af in de nabije toekomst, in een wereld die veel lijkt op de wereld die we nu kennen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.