Vandaag beantwoord ik de vraag van Day #24: Your favorite cartoon adaptation? Voor mij een makkelijke keuze.

De X-Men animatieserie! Dankzij deze serie ben ik bekend geworden met X-men. Spider Man was ook altijd wel leuk, maar X-men had stoere vrouwen met coole superkrachten! De serie liep van 1992 tot 1997. Er zijn 5 seizoenen en 76 afleveringen, en die heb ik allemaal op dvd!

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.