In ons virtuele tijdperk mogen de Apps voor de smartphones natuurlijk niet ontbreken. Dus ook tijdens onze Wonder Woman week nemen we een duik in de wereld van de Apps.
Wonder Woman FanBen je fan van Wonder Woman? Dan is deze app zeker iets voor jou. Alle nieuwtjes rondom Wonder Woman zijn hier te vinden. Of het nu tweets zijn of filmpjes, het zal met je worden gedeeld. De Wonder Woman Fan app is gratis en door fans gemaakt.

Beschikbaar voor:

Wonder Woman WidgetWil je elke keer als je naar je smartphone kijkt Wonder Woman zien? Dat kan met de Wonder Woman Widget app die je startscherm zal voorzien van deze kick-ass chick. Naast Wonder Woman kan je ook Wonder Girl als Widget gebruiken.

Beschikbaar voor:

Wonder Woman GO LockerVind je jouw ‘lockscreen’ saai? Dan kan je deze aanpassen met deze GO Locker app. Je hebt naast Wonder Woman ook andere lockscreen vervangers.

Beschikbaar voor:

Injustice: Gods Among UsNaast de game is er ook een app van Injustice beschikbaar. Met deze app kan je allerlei informatie bekijken van de karakters van de game, stemmen beluisteren, is een wiki en nog veel meer. Er is nog een soortgelijke app, met de benaming (en oh zo Nederlands) Onrecht Personages Roster.

Beschikbaar voor:

One Tap Camera Action PosesMet deze ‘Poses’ app sta jij als een ware superheld(in) voor de camera. Want met een beetje POW! KABOOM! BAM! kan jij de poses bewonderen van je favoriete heldin als bijvoorbeeld Wonder Woman en zo oefenen om haar pose aan te nemen. Helaas niet gratis, maar geeft je wel genoeg inspiratie voor de foto.

Beschikbaar voor:

Superheroes Defender WarMet deze app ben je even een superheld! Of je nu de strijd aan gaat met Wonder Woman of een van de andere aanwezige personages, het is aan jou om de WAR tegen het kwaad te bestrijden. Het is ook mogelijk om te multiplayeren, je kan het opnemen tegen je (Facebook)vrienden.

Beschikbaar voor:

Justice League Wederom is het met deze app tijd om de wereld te redden van al het slechte gespuis dat er rond loopt. Je hebt vijf karakters uit de DC Comics familie waar je de strijd mee aan kan gaan. Hier zit natuurlijk ook Wonder Woman tussen. Je hebt vier hoofdstukken en 20 missies te doorlopen.

Beschikbaar voor:

Super Girl GameJe zou het niet verwachten, maar er is een ware ‘Dress-Up’ game beschikbaar van onze superheldinnen. Je kan een ‘poppetje’ helemaal voorzien van een stoere superheldinnen outfit. Of je nu de look van Wonder Woman met Super Girl mixt, het maakt niet uit, je kan alle kanten op met deze super girly app. Je resultaat kan je weer delen met je vrienden op Facebook.

Beschikbaar voor:

Super Heroes Memory GameMemory, wie heeft dit nooit gespeeld? Ik ga er vanuit dat iedereen op de hoogte is van de spelregels, want dan kan je snel aan de slag met deze app. Voorzien van de logo’s van de welbekende Super Helden kan jij een gepast spelletje memory spelen in stijl!

Beschikbaar voor:

DC ComicsDe app die eigenlijk niet mag ontbreken in de Wonder Woman app lijst is die van DC Comics zelf. In deze app kan je allerlei comics vinden van jouw favoriete superheld en in dit geval dus ook over Wonder Woman.

Beschikbaar voor:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.