Een erg leuke vraag op dag 20! Day #20: Your best casting of a character (if you were casting)? Welke acteur of actrice zou ik casten als ik mocht kiezen voor één van de Marvel films?

Als ik zou casten, zou ik Alex Pettyfer als Angel/Warren hebben gecast voor de X-men Last Stand film. Die Ben Foster zag er naar mijn mening niet uit.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.